top of page
Coaching Individueel Coaching organisaties en teams
color2_icon_transparent_background.png

Coaching

 

Coaching individueel
Individuele coaching is een vorm van begeleiding waarbij je persoonlijk begeleid wordt met betrekking tot vraagstukken die op je weg komen en staan in het licht van persoonlijke ontwikkeling en groei en je helpen om je eigen oplossing en weg te vinden. Waardoor zichtbaar, merkbaar en voelbaar positieve veranderingen zichtbaar worden.

In het coachingstraject is de aandacht gericht op het meer en meer bewust van je eigen kracht, kwaliteit en talenten en deze te leren gebruiken om je doelen te verwezenlijken. Je krijgt inzicht in je belemmeringen waarmee je oude blokkades of patronen kunt doorbreken. Je krijgt meer grip op je eigen leven en kunt keuzes maken die bij jouw passen.

 

Coaching voor organisaties en teams
Wanneer binnen een organisatie de medewerkers met plezier hun werk uitvoeren is er een win win situatie zowel voor de werkgever, de werknemer en haar collega’s. Het is niet van zelfsprekend dat deze win win situatie zich voordoet. Aspecten als motivatieproblemen, stress, hoge werkdruk, miscommunicatie, niet weten hoe doelen te realiseren, staan een win win situatie in de weg.

Door te onderzoeken waar de schoen zich wringt en helder te krijgen waar de organisatie naar toe wilt wordt er een coachingstraject opmaat ingezet voor de organisatie, de teams en medewerkers.
Daarnaast is specifieke ondersteuning voor leidinggevenden en managers mogelijk.

Er wordt gewerkt zowel in de individuele coaching als voor organisatie vanuit een holistische visie.
Vanuit de achtergronden van NLP en integrale psychologie.

"Wensen zijn voorgevoelens
van hetgeen u in staat bent
daadwerkelijk te realiseren”
Goethe

bottom of page