top of page

OVER GLENN VAN KLEEF

De studie Onderwijskunde heeft een waardevolle basis gelegd voor mijn werkzaamheden in het onderwijs. Ik heb gewerkt als docent Nederlands en Sport in het Voortgezet Onderwijs, als locatie directeur op een basisschool en bij een onderwijsdienst in de Ambulante begeleiding.

Door al deze werkzaamheden heb ik een enorme ervaring opgebouwd in het begeleiden en coachen van scholen, docenten en het geven van voorlichting aan teams. Een van mijn specialisaties is het begeleiden van docenten die werken met leerlingen met een diagnose, bijvoorbeeld ADHD of leerlingen binnen het Autisme spectrum. Parallel daaraan loopt de begeleiding van de leerlingen zelf.

Als onderdeel van deze begeleiding wordt de training ‘Rots en Water’ ingezet en gegeven in het basis- voorgezet onderwijs en het speciaal basisonderwijs. De training ‘Rots en Water’ wordt ook gegeven aan kleinere groepen leerlingen.

Als eigenaar van een ski-en snowboardschool heb ik veel ervaring in het geven van ski-en snowboardlessen aan kinderen en volwassenen van verschillend niveau. Verder in het managen van alle facetten van een eigen bedrijf, het omgaan met mensen en het leggen van contacten.

Ik ben een mensen mens.

Contact
bottom of page